Eleccions 17-D

Liberals no es presenta a les comunals

El partit tampoc no farà pactes amb cap formació

Compareixença de Liberals aquesta tardaGC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Liberals ha anunciat aquesta tarda que no presentarà cap candidatura a les eleccions comunals del 17 de desembre de manera independenti que descarta pactar amb d’altres grups polítics per fer llista. La seva presidenta del partit, Cristina Rico, s’ha mostrat convençuda que la política de pactes "no ha donat bons resultats" i que "aspirar a tenir cadires” no està alineat amb la seva estratègia.

Rico ha lamentat que "ens hem assentat amb tothom qui ha volgut, però hi ha coses que no ens acaben d’encaixar", afirmant que cal "redefinir" les bases del partit i repensar la seva filosofia.

Liberals ha expressat el seu malestar per la sortida de Marc Galabert de la formació. I han afirmat queel pacte amb DA que es va fer a Ordino a les anteriors eleccions era per assegurar el lloc de Galabert al Consell General, una promesa que no es va acabar fent, i ara no es plantegen fer-ho perquè "no ens acaben de convèncer les seves propostes". Ara Galabert ha abandonat la militància al partit per esdevenirpresident de la CASS. Tot i això, Rico ha expressat que "és un tema tancat per ell i per tots".

tracking