Andorra la Vella destina 20.000 euros per la gestió de les colònies de gats

Es pot presentar les sol·licituds del 9 al 29 de novembre

Denuncien trets de balí a una colònia de gats a Santa ColomaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella destinarà una subvenció per a la gestió integral de les colònies de gats a la parròquia per un import de 20.000 euros, segons publica avui elBOPA. El comú ha establert un termini de quinze dies, del 9 al 29 de novembre per presentar sol·licituds.

Els objectius que haurà d'assolir la propostasónidentificar i censar periòdicament les colònies de gats de la parròquia, controlar la natalitat, garantir la sanitat i el benestar animal de les colònies, garantir la vacunació i l'alimentació. Alhora, millorar la salubritat de les colònies i de l'entorn, garantir l'atenció veterinària i l'aïllament d'aquells felins que ho requereixin com fer-secàrrecdels gats errants, ferits o abandonats.Finalment,es demana elaborar campanyes informatives per fomentar la tinença d'animals domèstics i promoure l'adopció, millorar laconvivpenciaentre els felins i els veïns i crearsinergiesentre el comú, entitats, voluntaris i veïns.

Poden sol·licitar lasubvenció, associacions, agrupacions i entitats de protecció animal sense ànim de lucre, constituïdes a Andorra i inscrites al Registre Comunal d'Associacions, que duguin a terme l'activitat objecte a la parròquia.

tracking