Cultura

L'obra teatral 'Sélectionne' arriba a Encamp el proper 16 de novembre

L'obra serà representada a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural

Presentació obra teatral 'Sélectionné'Comú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encamp acollirà el proper 16 de novembre l'obra teatral 'Sélectionne', protagonitzada per l'actor i cantant francès Amir Haddad. L'obra serà representada a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp a les 21 hores i les entrades ja estan disponibles a www.comuencamp.ad.

El cònsol mejor, Jean Michel Rascagnères ha recordat que l'obra forma part de la Saison Culturelle i que s'ha portat a la parròquia en col·laboració entre el comú d'Encamp i l'Ambaixada de França a Andorra, comptant amb el suport de la representació del Copríncep francès al Principat.

Rascagnères ha agraït la col·laboració tant de l'ambaixada com de la representació del Copríncep i ha destacat que l'actuació que es farà a Encamp forma part de la gira internacional que està fent actualment Amir Haddad. "La peça es va estrenar l'abril del 2022 i en un inici s'havia de representar 18 vegades a París, però gràcies al seu èxit, es van ampliar les sessions durant dos mesos més. I això ha continuat, ja que actualment encara es representa".

tracking