institucions

Els síndics visiten Ordino en el tercer aniversari de la Reserva de la Biosfera

Ensenyat i Codina han mantingut una reunió amb els consols i part del govern comunal

Els síndics generals, els cònsols d'Ordino i el govern comunalConsell General

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els síndics generals han fet la segona visita institucional d'aquesta legislatura a la parròquia d'Ordino. Ensenyat i Codina han estat rebuts pel cònsol major Josep Àngel Mortés, la cònsol menor Eva Choy i part de l'equip de govern comunal amb qui han visitat la Casa de la Muntanya i l'ampliació del Centre Esportiu d'Ordino.

Durant la visita a la Casa de la Muntanya els síndics han pogut veure diversos audiovisuals interactius que expliquen la riquesa natural i patrimonial de la parròquia. Alhora, han pogut copsar en primera persona com tres anys després de ser declarada Reserva de la Biosfera. Al final de la visita Ensenyat i Codina han rebut una petita mostra de productes elaborats amb plantes silvestres de la Vall d'Ordino envasats per la primera empresa que produeix sota el segell Ordino-Reserva de la Biosfera.

Per acabar, els síndics han mantingut una reunió de treball amb els cònsols i part de l'equip de govern comunal a la sala de plens del comú d'Ordino. La trobada ha servit per traslladar l'activitat legislativa del Consell General que pot tenir incidència en la gestió comunal i alhora per rebre els suggeriments i neguits dels representants comunals sobre l'actualitat política actual i els reptes futurs, especialment, en l'equilibri entre el creixement econòmic i la conservació dels espais naturals.

tracking