El comú tanca la fira amb “èxit” i “bones sensacions”

Visitants en un estand.COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Andorra la Vella va fer ahir el tancament de la fira amb una valoració positiva destacant “bones sensacions” dels expositors i “molta afluència” de gent amb una aproximació dels 70.000 als 75.000 visitants, que recull tant residents com turistes. “Com tots aquests darrers anys, ha estat un èxit”, va explicar el cònsol menor, Miquel Canturri. L’edició d’enguany ha aplegat un total de 187 expositors, 17 més que l’any passat, i uns 1.500 professionals.

El més destacat han estat els 1.500 infants que han gaudit de la secció d’inflables que es trobava a l’espai exterior, així com el 18% més de vendes de forfets d’esquí que ha registrat Grandvalira. A banda, els estands més atractius han estat l’escenari de realitat augmentada d’Andorra Telecom, així com les cistelles per practicar el tir de MoraBanc a canvi d’una rifa solidària. Canturri també va assegurar hi ha hagut satisfacció a la secció de vehicles, tant pels cotxes com per les motos.

El comú desconeix quan es podria edificar el multifuncional. Per això preveu fer l’esdeveniment de l’any que ve a la ubicació actual. Tot i això, té clar que alguns expositors no han pogut formar-ne part per “l’alta demanda” i es planteja ampliar la fira amb més estands, sobretot per a la secció comercial i associativa. “Hi poden ensenyar el seu producte i fer socis”, va justificar.

tracking