cultura

Homenatge a Ibáñez a La Massana Còmic aquest divendres

El saló tindrà lloc de divendres a diumenge a la parròquia

Ibáñez amb consellers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Massana serà l'epicentre del món del còmic aquest cap de setmana.Desprésd'una aturada de tres anys, torna la Massana Còmic, celebrant el seu 25è aniversari amb una ampliació de l'espai i de les activitats. El saló tindrà lloc de divendres 27 a diumenge 29 d'octubre a l'edifici de les Fontetes, a les carpes instal·lades a la plaça i al Museu de la Massana Còmic.

Durant l'acte inaugural es procedirà a la placa commemorativa a FranciscoIbáñez, el pare deMortadeloiFilemóni molts altres personatges que han quedat a lahisòriadel còmic A més, també es farà entrega a la seva vídua de la medalla d'honor del comú de la Massana. A l'acte hi participaran els autors que enguany tindran un espai d'exposició: Jan,AlfonsoFont,RicardoMartínez, Ricard Efa, Edmond, Núria Moreno, Paco Nájera,Rúbio,DalmassesiJavierSierra. A més, també hi haurà una exposició d'homenatge a Ibáñez i una exposiciósobre els25anys deLaMassana Còmic.

També hi haurà una desena d'activitats, com partides de jocs de taula, la signatura d'àlbums dels autors, el concurs deCosplayo diferents tallers. Pel que fa a les conferències, enguany l'escriptorJavierSierraoferirà una xerrada sobre "La piràmide immortal", que s'ha traslladat a còmic gràcies al treball deRúbioiDalmases. Finalment, la programació acabarà amb un concert de 'Makukai elsafronatures', el diumenge, a les 18.30 hores, a l'edifici de les Fontetes.

tracking