Festivitat

Castanyada i túnel del terror a la Massana

Els assistents rebran castanyes i moscatell

Túnel del Terror i Castanyada 2022Eduard Comellas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la Massana organitza elproper 31d'octubre a les 21 hores al teatre de les Fontetes la tradicional Castanyadaa la nitde Tots Sants. Els assistents rebran de forma gratuïta una paperina de castanyes acompanyades amb moscatell. Durant la festivitat oberta a tots els públics hi haurà l'actuació del discjòqueiRichiVuelcom, alhora esconvida a quetothom vagi disfressat de personatges característics de Halloween.

D'altra banda, s'haprogramantel Túnel del Terror queesdura a termeduentdos dies el 30 i el 31 d'octubre a partir de les 21 hores i l'edat mínima per poder-hi participar és de12anys. Per poder-hi entrar cal comprar prèviament l'entrada al Punt 400 per un preu de 4 euros, i la meitat siesteel carnet jove.

Laprogramaciód'enguany inclou el Taller de Tots Sants, per a infants de 3 a 11 anys que durant tota la jornada faran jocs i activitats relacionades amb aquesta festivitat. Pel que fa a la Casa Pairal s'ha organitzat un taller d'elaboració de panellets, el dia 31 a les 9.30 hores i un berenar amb castanyes i panellets el mateix dia a les 17 hores.

tracking