esports

Campus del FC Barcelona a Ordino i Sant Julià

La jornada és dirigida joves amb discapacitats físiques o diversitat funcional

Presentació del "Campus Natura + Esport"

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació del FC Barcelona organitza aquest cap de setmana del 28 i 29 d'octubre la primera edició del campus 'Natura + Esport'. Fins a un centenar de nois i noies amb discapacitats físiques o diversitat intel·lectual es reuniran a Ordino i Sant Julià de Lòria per celebrar una trobada de germanorperquèels participantsgaudeixinde duesjornadesdedicades a lanaturai l'esport.

El centenar d'inscrits donaran el tret de sortida al campus el dissabte 28 al matí al poliesportiu d'Ordino, on tindrà lloc la inauguració de l'esdeveniment. Durant la jornada hi haurà un àpat de germanor, un recorregut pel centre històric d'Ordino i una tarda farcida d'activitats esportives, que finalitzarà amb un sopar a Sant Julià de Lòria i faran nit a l'alberg deNaturland.

La jornada de diumenge es reprendrà amb un esmorzar a peu de muntanya prop dels boscos de la Rabassa i un seguit d'activitats de lleure durant tot el matí i fins a l'hora de dinar a les diferents atraccions deNaturland. Un àpat de germanor posarà punt final a la primera edició del campus que compta amb la col·laboració dels comuns d'Ordino i Sant Julià de Lòria,BomosaFundació,Naturland,Pyrénéesi Grup Selfie.

tracking