Els pàrquings de Sant Miquel i Terres Primeres es convertiran en pisos

El comú crearà un aparcament al centre amb 142 places

Zona on s'ubicarà el nou aparcament d'EncampComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Encamp projecta un nou aparcament al centre de la parròquia de 142 places en previsió de la reconversió en habitatges dels actuals aparcaments comunals de Sant Miquel i Terres Primeres. Els treballs de construcció es preveu iniciar-se el 2024.

La cònsol major, Laura Mas, ha explicat que "en previsió de la reconversió en habitatges dels aparcaments comunals de Sant Miquel i Terres Primeres, el comú ha buscat un nou emplaçament, llogant els terrenys de la Terra de la Coma Llarga, i avui ha publicat el concurs, mitjançant la publicació alBOPA, els treballs d'arranjament iconstrucciód'aquest nou equipament comunal".

El comú va aprovar la setmana passada el projecte per a la construcció d'un nou aparcament horitzontal, en els terrenys situats a tocar de l'edifici de l'antic telecabina. Avui s'ha publicat el concurs, mitjançant elBOPA, els treballs d'arranjament iconstrucciód'aquest nou equipament comunal.

Les empreses interessades han de presentar les ofertes abans de les 10 hores del dia 1 de desembre del 2023. El termini deconstruccióés de sis mesos,aproximadament, i el pressupostestimatés de 555.000 euros. Els aparcaments de Terres Primeres i Sant Miquel tenen una capacitat de 186 places d'aparcament.

Escombrariesi pipicà

El projecte també inclou dos punts de recollida d'escombraries, un a l'entrada per la part del carrer de Riu Blanc i un a l'entrada a tocar de la rotonda de l'antic telecabina. Enaquestespai s'habilitarà també un nou pipicà que se sumarà als 8 ja existents, per donar servei a la zona propera al carrer del Mirador.

tracking