Afluència "alta" de visitants a la fira del bestiar

El comú destaca "l'alta afluència" de visitants a la fira del bestiar i artesania

Fira del bestiar i artesania de CanilloComú Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú valora l'"alta afluència" de visitants a la fira, amb la participació de setze explotacions ramaderes i 60 paradetes d'artesania, alimentació i exhibició d'antics oficis. A més, fins a les 14 hores al terreny del càmping Pla s’han exhibit els caps de bestiar mentre. El tradicional esdeveniment ha comptat amb la presència del ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal; la minsitra de Cultura i Esports, Mònica Bonell, i el conseller general, Jordi Jordana, que han acompanyat durant la jornada els cònsols de Canillo, Francesc Camp i Marc Casal.

D'altra banda, la Festa de l'ostra, celebrada ahir a la nit a Canillo, va acollir 400 comensals que van poder gaudir d'un àpat amb embotits d'Andorra, una degustració d'ostres, musclos i sopa de peix d'Arès, poble agermanat amb el poble.

També aquest cap de setmana el comú ha acollit la Xaranga Fest amb 140 participants de sis bandes de xaranges provinents de Catalunya, França i Andorra, que han ambientat els carrers de Canillo, la festa de l'ostra i la fira del bestiar.

Celebració de la festa de l'ostra

tracking