Sequera

Canturri aposta per interconnectar les parròquies per cedir aigua

Els dipòsits d'aigua de la Massana es troben actualment al 35% de la seva capacitat gràcies a l'arribada de camions cisterna d'altres parròquies

Miquel Canturri a l'acte d'homenatge al donantComú ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cònsol menor d'Andorra la Vella, Miquel Canturri, considera que totes les parròquies haurien d'estar interconnectades per tal que si una pateix una manca d'aigua se li pugui cedir de manera ràpida. Així ho ha dit Canturri aquest matí, en què ha donat a conèixer que la capital ha enviat un camió cisterna amb aigua a la parròquia de la Massana, que s'ha vist obligada a prendre mesures davant de la situació que està vivint a causa de la persistent sequera.

El cònsol menor no ha descartat enviar més aigua a la Massana si així ho demanen les autoritats d'aquesta parròquia i ha advocat també per l'elaboració d'un protocol d'actuacions en aquest àmbit, tant per aplicar mesures d'estalvi com perquè no falti aigua per a la població en el conjunt del territori del país. "Si es necessita algun camió més no hihaproblema", va afirmar Canturri, segons el qual a la capital "no hi ha cap alarma" perquè la infraestructura que està en funcionament des de fa anys, amb els pous a l'Estadi Comunal i els dipòsits de la Comella i a prop del col·legi Sant Ermengol, garanteix l'abastiment de la població.

Dipòsits d'aigua al 35%

Els dipòsits d'aigua de la Massana es troben actualment al 35% de la seva capacitat, després de les diferents maniobres dels tècnics comunals, entre aquestes el reforçament d'algun dipòsit ambcisternesplenes d'aigua provinent d'altres parròquies. La corporació indica que les reserves estan "una mica per sobre dels dies anteriors" i també apunten que aquesta millora és causada pel "controlde consums excessius i la reparació de fuites". Tot i això, alerten que cal mantenir les mesures d'estalvi d'aigua.

tracking