SOCIETAT

'Scape room' i kàrting entre les activitats de Tots Sants d'Encamp

Les vacances escolars són del 30 d'octubre al 3 de novembre

Cartell activitats de Tot Sants a EncampComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp obre demà les inscripcions a les activitats de Tots Sants per a infants i joves de 3 a 17 anys a Encamp. Des del Llaç d'Animació, l'Àrea de Jovent i l'Espai Jove s'han organitzat diferents propostes que es desenvoluparan durant la setmana de vacances escolars del 30 d'octubre al 3 de novembre.

L'Espai Jove farà una visita a Barcelona el 30 i 31 d'octubre per visitar elBigFunMuseum, faran un 'scaperoom' i aniran a un 'kàrtingindoor'. D'altra banda.elsinfants de l'Àrea de Jovent, faran una estada a l'alberg de la Baronia del 30 d'octubre al 3 de novembre i el Llaç d'Animació celebraran la castanyada del 30 d'octubre al 3 de novembre. L'1 de novembre el servei estarà tancat.

Preu de les activitats

Les places per a totes les activitats són limitades i el preu és de 88,90 euros per a l'Àrea de Jovent i l'Espai Jove i 77,80 euros per al Llaç d'Animació.

Els usuaris del Llaç d'Animació o l'Àrea de Jovent i els del Club Piolet o del Carnet Jove tenen un descompte del 10%. A més, les famílies que inscriguin un segon germà a les activitats del Llaç d'Animació o l'Àrea de Jovent tindran un descompte del 20% en la segona inscripció.

tracking