Escaldes

El bus d'Engolasters passarà cada hora

El comú modifica el recorregut de la línia que només arribarà al Camp del Serrat durant el cap de setmana

Presentació dels canvis al bus d'EngolastersComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Escaldes canviarà el funcionament del bus d'Engolasters a partir de dilluns vinent per adaptar-lo a les necessitats de la tardor i l'hivern. La corporació ha anunciat que la freqüència de pas serà cada hora i dels 11 viatges que hi havia fins ara durant la setmana s'amplia a 13. El primer recorregut és a les 7 hores des de Caldea amb una bus cada hora fins al migdia, i llavors l'horari serà cada hora des de les 13.15 hores fins a les 21.15 hores.

L'anomenada Línia Verda deixara d'arribar al Camp del Serrat durant la setmana i només tindrà servei el cap de setmana a les 9.35 hores, a les 13.35 hores i a les 17.35 hores. El comú destaca que així es cobreix la demanda per pujar fins a Engolasters que durant la tardor i l'hivern només genera interès els dissabtes i diumenges.

El comú valora positivament el desdoblament de la línia d'Engolasters i el bus a demanda "que ha permès donar un millor servei als usuaris". I exposa que del juny a l'agost la zona a la demanda ha fet 12.502 viatges i la línia verda ha completat 6.022 de juliol al setembre.

tracking