Dulce Pontes protagonitzarà la 3a edició del cicle Tansversals

Es completarà amb quatre conferències amb l’objectiu de sacsejar consciències i generar pensament crític

Presentació de Transversals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Escaldes-Engordany organitza enguany la tercera edició del cicle Transversals, un espai creat per afavorir l'intercanvi de coneixements i l'esperit crític. El cicle es defineix com la confluència de disciplines i de persones de procedències diverses on es genera un interessant espai de transformació i aprenentatge.

La protagonista del cicle d'aquest any és la cantant icompositoraDulcePontes que participarà en una tertúlia amb la periodista musical de La VanguardiaMaricelChavarria, el dijous 19 d'octubre a la sala d'actes del comú. Alhora, Pontes oferirà el concert 'Perfil', un dels seus projectes més personals, on es mou entre el fado i la música popular portuguesa, alhora que s'obre al jazz i la música llatina. El concert serà el divendres 20 d'octubre a les 21.30 hores a la Sala Prat del Roure. Elcicletambé comptarà amb altres conferències que giraranentorn detemàtiques com ara l'habitatge, el món rural, moviments ideològics o la cultura.

De la mateixa manera, la creadora artística, divulgadora i generadora de pensament crític Vanesa Freixa oferirà la ponència 'Ruralisme o barbàrie', dimecres 25 d'octubre a les 19 hores a la sala d'actes del comú. D'altra banda, l'actriu Mercè Arànega oferirà l'assaig de Michaela Murgia sobre la perillositat de la propagació dels moviments populistes d'ultradreta amb l'obra 'Instruccions per fer-se feixista', el dimarts 7 de novembre a les 21.30 hores a la sala d'actes del comú.

L'arquitecte social i activista espanyol SantiagoCigueraoferirà una visió sobre l'arquitectura efímera, el reciclatge i les estratègies d'ocupació a través de la conferència 'Constuintamb laCrazyArmy' el dijous 9 denovembrea les 19 hores a la sala d'actes del comú. Alhora, el doctor en història de l'artLuísVives-FerrándisSánchez donarà una xerrada entorn de la intel·ligència artificial i ens ajudarà a copsar les relacions entre imatge i cultura en diferents contextos culturals, el dilluns 13 de novembre, a les 19 hores, a la sala d'actes del comú.

Les conferències i la representació teatral 'Instruccions per fer-se feixista' són gratuïtes mentre que el concert que oferirà Dulce Pontes té un preu de 20 euros.

tracking