Rutes guiades i vies ferrades a Encamp

Les activitats comptaran amb guies especialitzats del 7 a l'1 de novembre

Oferta turística de tardor d'EncampComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Encamp amplia l'oferta turística de tardor amb visites guiades i vies ferrades a diferents espais naturals d'Encamp i del Pas de la Casa. Les activitats comparan amb guies especialitzats i es podran desenvolupar del 7 a l'1 de novembre.

La iniciativa, promoguda des del departament de Turisme del comú d'Encamp, pretén apropar el patrimoni natural de la parròquia tant a ciutadans com visitants a través de sortides en grup que fomenten l'esport a l'aire lliure.

El programa compta amb set rutes guiades i tres itineraris de vies ferrades amb diferents sessions en cadascuna d'elles. Es podrà visitar Les Tres Fronteres, el Tomb de les Neres, Ensagents, el Cap dels Agols, els Orris, l'estany Moreno, l'Alt del Griu, els Clots de l'Aspra, el coll dels Isards i el Bony d'Envalira.

Els recorreguts estan pensats per a diferentsnivells, proposant quatre activitats de nivell fàcil, quatre de nivell mitjà i dos de nivell difícil. Les activitats compten amb aforament limitat, per aquest motiu, és necessari fer reserva prèvia a les Oficines de Turisme d'Encamp (+376 731 000) o del Pas de la Casa (+376 755 100). El cost de cada sortida és de 5 euros i el punt de trobada per iniciar les rutes o vies ferrades serà davant de les oficines de Turisme.

tracking