Rècord de participació en les 17es jornades de cuina de tardor
Enguany es vol fomentar les propostes vegetarianes

Jornades de Cuina de Tardor
Les jornades de Cuina deTardorde la Massana Fogons batenrècordde participants en vint-i-un restaurants. "Per a nosaltres el més important és que el sector de la restauració confia en el potencial de les jornades de cuina i s'implicaenla nostra estratègia de gastronomia sostenible i amb propòsit", afirma el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep MariaGarrallà.
Lesjornadessegueixenen lalíniade la seva essència, basant els menús en productes locals i de temporada, combinant les receptes tradicionals amb la creativitat. Enguany a la17ajornada,ésque alguns restaurants inclouen informació alimentària de substàncies que podrien causar al·lèrgies o intoleràncies, un aspecte en el qual es volincidiren les pròximes edicions. Alhora, es fomenten les propostes pels vegetarians.
Els restaurants participants són: Molí dels Fanals, la Llum d’Oli, l’Hort de Casa, Oolong, Émo-Hotel Palomé, Toc-Anyós Park, Borda Eulari, Carroi-Abba Xalet Suites Hotel, Angelo, Babek, Tapeo de Dario, Versió Original, Malandra, Món Bohemi, Donpi, Borda Xica, Andrea, Hostal Palanques, Gaucha, Tuco i la Minjadora del Sinquede.