Rècord de participació en les 17es jornades de cuina de tardor

Enguany es vol fomentar les propostes vegetarianes

Jornades de Cuina de TardorEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les jornades de Cuina deTardorde la Massana Fogons batenrècordde participants en vint-i-un restaurants. "Per a nosaltres el més important és que el sector de la restauració confia en el potencial de les jornades de cuina i s'implicaenla nostra estratègia de gastronomia sostenible i amb propòsit", afirma el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep MariaGarrallà.

Lesjornadessegueixenen lalíniade la seva essència, basant els menús en productes locals i de temporada, combinant les receptes tradicionals amb la creativitat. Enguany a la17ajornada,ésque alguns restaurants inclouen informació alimentària de substàncies que podrien causar al·lèrgies o intoleràncies, un aspecte en el qual es volincidiren les pròximes edicions. Alhora, es fomenten les propostes pels vegetarians.

Els restaurants participants són: Molí dels Fanals, la Llum d’Oli, l’Hort de Casa, Oolong, Émo-Hotel Palomé, Toc-Anyós Park, Borda Eulari, Carroi-Abba Xalet Suites Hotel, Angelo, Babek, Tapeo de Dario, Versió Original, Malandra, Món Bohemi, Donpi, Borda Xica, Andrea, Hostal Palanques, Gaucha, Tuco i la Minjadora del Sinquede.

tracking