La casa pairal disposarà d'un nou servei de menjador

Els usuaris hauran de pagar 5,25 euros dels 12 que costa el menú

Presentació del servei, ahir a la casa pairalCOMÚ DE LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Massana posa en marxa el nou servei de menjador per a la gent gran. La cònsol major, Olga Molné, i la consellera de Benestar Social i Gent Gran, Francesca Guerrero, van fer la presentació del servei en un acte ahir al matí, que la corporació ha tirat endavant tenint en compte les demandes dels padrins, segons van indicar fonts del comú.

La corporació preveu servir quinze àpats al dia, en funció de la demanda, i els usuaris hauran de pagar 5,25 euros dels 12 que costa cada menú. La diferència, per tant, l’assumirà íntegrament el comú. Les persones que vulguin utilitzar el servei tindran a la seva disposició cada mes una graella amb tots els menús i podran triar els dies que més els convingui. El servei començarà a funcionar a partir de dilluns de la setmana que ve.

Molné va explicar durant la presentació que els àpats se serviran a la mateixa casa pairal, que s’ha renovat completament en els darrers mesos amb l’objectiu de poder acollir aquest servei.

S’hi servirà, va detallar la cònsol major, un càtering elaborat amb productes “saludables i adequats a la dieta de les persones grans”. Guerrero, per la seva part, va afegir que “amb aquest sistema els padrins tindran el dinar a taula de dilluns a divendres”. I va concloure: “La socialització i bona alimentació són pilars fonamentals per tenir un envelliment més saludable.”

tracking