El comú destina 1,5 milions a despeses del Centre Cultural

La corporació té un superàvit de 52.601 euros el tercer trimestre

Sessió de consell de comú de Sant Julià.Comú de Sant Julià de Lòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria destinarà 1,5 milions d’euros per finançar diverses despeses que la corporació ha hagut d’assumir arran de les obres de rehabilitació del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. El novembre de l’any passat un incendi va afectar greument l’edifici i els treballs encara estan en marxa. En la sessió de consell de comú d’ahir també va aprovar-se l’ampliació del contracte dels treballs de construcció i instal·lacions de l’equipament per un import de poc més d’1,3 milions.

El ple del consell va girar entorn de la presentació dels pressupostos corresponents a la liquidació del segon trimestre. La consellera de Finances, Maria Àngels Marfany, va detallar que els comptes “presenten un saldo positiu de 52.601 euros, sent el total dels ingressos de poc més de 9,7 milions d’euros, xifra que representa una execució del 45% del pressupost”.

El total liquidat de despeses va ser de gairebé 9,7 milions d’euros, el 38% d’execució del pressupost final, tot i que l’import ja compromès va pujar a prop de 13,8 milions, el 54%. D’altra banda, pel que fa a les inversions, l’import executat va ser d’uns 3,7 milions d’euros, el 35% del pressupost final. Dels actius financers va executar-se el 54%. D’aquesta manera, l’endeutament comunal va situar-se en el 60% de l’import disposat, xifra que puja a gairebé 9,6 milions d’euros.

tracking