Mor l'exconseller comunal Antoni Torres Vidal als 81 anys

El finat va ser un dels impulsors de la recuperació de la Vianda

Antoni Torres Vidal.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Antoni Torres Vidal, fill de Casa Roc de Canillo, ha traspassat a l’edat de 81 anys. Torres va ser conseller del comú en tres etapes diferents. La primera, del 1972 al 1975. Uns anys més tard va tornar a la corporació, concretament, del 1984 al 1987, i, finalment, va tornar a ocupar el càrrec de conseller comunal del 1992 al 1999. El finat, per tant, va ser testimoni, des del comú de Canillo, del període de reforma institucional que va culminar, el 1993, amb l’entrada en vigor de la Constitució.

Torres, fuster de professió, també va formar part de la primera junta directiva de l’Hoquei Gel d’Andorra i va estar implicat en la vida cultural de la parròquia. Els canillencs el recordaran, entre d’altres coses, per la seva implicació en la recuperació de la festa de la Vianda de Sant Antoni, que amb els anys ha esdevingut una de les celebracions populars més concorregudes i arrelades. El comú va lamentar ahir la seva defunció amb un missatge públic.

La mort va generar reaccions de dol a les xarxes. L’exconseller comunal Ricard Riba, per exemple, va voler recordar-lo amb aquestes paraules: “El Roc era pura bondat. Saviesa i amic. Proper i seriós. Gran coneixedor de la parròquia i sempre ajudant tothom abans que a ell mateix. Et trobaré a faltar, entre d’altres coses, pels teus consells i per la vianda! DEP.”

tracking