El 12è saló de la gent gran es dedicarà a la intergeneracionalitat

L'edició tindrà lloc el 4 i 5 d’octubre a la sala Prat del Roure

Roda de premsa d'avui entorn del saló de la gent granComú Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Escaldes-Engordany torna a organitzar el saló de la gent gran despres de la parada per la Covid-19. La 12a edició d’aquesta trobada adreçada als sèniors però també a les famílies, cuidadors i professionals que treballen amb persones grans tindrà lloc el 4 i 5 d’octubre, a la sala Prat del Roure. Una de les novetats d’aquest any és el format,adaptat a les necessitats dels usuaris, i l’eix vertebrador, que estarà dedicat a la intergeneracionalitat.

Així doncs, si en les anteriors edicions el saló se celebrava durant una jornada completa ara es faran dos mitjos dies. El 4 d’octubre obrirà portes de les 16 hores a les 19 hores i el 5 d’octubre de les 9.30 hores a les 12 hores. S’ha optat per aquest canvi ja que en les anteriors edicions l’afluència queia de forma important al migdia. Quant a l’intergeneracionalitat com a eix vertebrador, s’han organitzat diferents activitats al seu entorn com ara un taller de vinyetes, una flashmob, o la col·laboració de l’Espai Jovent amb la zona gastronòmica del saló.

Altres novetats es trobaran en l’actualització dels serveis oferts pels expositors i la introducció de l’espai de xerrades, un espai d’intercanvi informatiu i interactiu.

tracking