Estrena del documental dels vint anys del parc natural

‘Els horitzons del gegant de pedra’, dijous vinent als cinemes Illa Carlemany

El cim de la muntanya més alta d'Andorra.COMÚ DE LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El parc natural del Comapedrosa compleix enguany vint anys. Per commemorar aquesta data, s’ha programat l’estrena del reportatge Els horitzons del gegant de pedra, dijous 28 de setembre a dos quarts de vuit del vespre, als cinemes Illa Carlemany. “Hem decidit fer una estrena oberta a tots els amants de la muntanya i al públic en general perquè puguin viure l’experiència de conèixer el parc natural a través d’unes imatges espectaculars i d’un relat que ens explica l’evolució de l’espai protegit en tots els àmbits”, va explicar ahir el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sergi Gueimonde. Les entrades per accedir a la projecció del documental es poden obtenir de forma gratuïta al portal www.visitlamassana.com.

El reportatge és una producció de l’equip de Ràdio i Televisió d’Andorra format per la periodista Laura Cugat i el reporter gràfic Ricard Tenza, grans apassionats de la muntanya i coneixedors del parc natural del Comapedrosa. A més, el documental també compta amb imatges del fotògraf massanenc Jaume Riba, expert en reportatges de natura i que ja ha realitzat diversos reportatges sobre el parc natural del Coma­pedrosa.

El documental fa un repàs pels vint anys del parc natural, des de la seva constitució, l’any 2003, amb l’aprovació de tot l’equip comunal encapçalat per Antoni Gar­rallà. Tant majoria com oposició van donar llum verda a aquest projecte, que ha anat evolucionant al llarg dels anys. Per això, el reportatge compta amb declaracions de representants dels diferents mandats, a més de professionals que han viscut de molt a prop l’evolució de l’espai protegit.

tracking