Salut

Una demostració de solidaritat humana

Andorra s'afegeix a la campanya Match Tour amb l'objectiu d'incrementar els donants del programa de donació de medul·la òssia en una trentena de persones

'Match Tour' per sumar donants medul·la òssiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

"Voldríem que la major part de les persones considerin fer-se donants. El que suposa fer-ho no és tan complicat, quan representa salvar una vida", ha declarat Josep Carreras, president de la Fundació que vol sumar nous donants de medul·la òssia, i que ha engegat una iniciativa, el 'MatchTour', un bus que avui ha fet parada a la plaça Guillemó d'Andorra la Vella i que continuarà el seu recorregut per 17 ciutats espanyoles, juntament amb l'Organització Nacional de Trasplantaments d'Espanya (ONT) i on també s'ha afegit el Govern d'Andorra.

Actualment, a Andorra hi ha 460 inscrits en el programa de donants de medul·la òssia i s'espera que amb aquesta iniciativa s'incrementi en una trentena més, per això s'han preparat un seguit d'activitats com és l'actuació del grup de música Blackandwhitedigital, el Cor Rock d'Encamp i els Castellers d'Andorra. Segons ha declarat la ministra de Salut, a la tarda ja es comptava amb cinc nous inscrits, fent més que possible l'assoliment de l'objectiu.

tracking