Consell de comú

Escaldes destinarà 7,5 milions a un aparcament vertical del carrer Falgueró

Les obres també englobaran el trasllat de les pistes de tennis de Prat del Roure per dedicar aquest espai a una zona verda.

El comú projecta un aparcament vertical a la part baixa del Falgueró

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Escaldes -Engordany ha aprovat un pressupost de 7,5 milions d'euros que anirà destinat a la construcció d'un aparcament vertical que s'ubicarà al carrerFalgueró, número 8. Amb aquest projecte el comú vol suplir la manca de pàrquing en la zona de l'hospital i del tanatori que es produirà quan el promotor de la parcel·la engegui l'edificació d'unes torres autoritzades durant el 2018. Segons va explicar la Cònsol Major, el propietari vol iniciar les obres afinalsd'any.

Degut ala urgència del projecte, el comú ha ajuntat en un sol concurs el que és la redacció del projecte, la direcció de l'obra i l'execució dels treballs. La idea és que a finals del 2024 el pàrquing estigui operatiu. D'altra banda, també ha anunciat que l'obra no es quedaria només en la construcció d'un aparcament, sinó que també s'aprofitaria per traslladar les pistes detenisde Prat del Roure, i crear una zona verda en el lloc que ocupaven les pistes.

El comú també ha aprovat una intervenció a la borda de Gabriel de 152.623 euros, i una altra de 159.728 per fer una sèrie de millores a l'edifici Caldes. A més, a més s'ha adjudicat per l'explotació del forn incinerador a laFuneràriaNou Camí. Finalment, ha aprovat la liquidació del segon semestre amb un superàvit de 2 milions i un endeutament que baixa als 4,1 milions.

tracking