Francesc Camp no es presentarà a les eleccions comunals

Afirma que “és el moment de buscar nous reptes professionals fora de la política”

El polític en una reunió a la parròquia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Francesc Camp, el cònsol major de Canillo, va anunciar ahir a la tarda que no tornarà a presentar-se a les eleccions comunals de la parròquia.

Camp va explicar en una publicació a les xarxes socials que el 31 de desembre plegarà perquè considera que després de 12 anys en primera línia política, com a ministre i cònsol, “amb el desgast que comporten aquestes responsabilitats, ha arribat l’hora de buscar nous reptes professionals fora de la política”.

En la seva publicació, el cònsol va voler agrair la col·laboració rebuda en els darrers anys: “Agraeixo la dedicació de totes i tots els que hem compartit projectes engrescadors en benefici de la parròquia i del país al llarg d'aquests anys.” D’altra banda, el cònsol també va assegurar que tot i no presentar-se al proper mandat continuarà treballant com sempre: “No dubteu que continuaré treballant amb la mateixa intensitat i, si pot ser més encara”, per complir el compromís amb la parròquia de Canillo fins al 31 de desembre.

Camp va ocupar vuit anys el càrrec de ministre i a final d’any acabarà el mandat de quatre anys com a cònsol de Canillo després d’haver estat escollit com a cap de llista de Demòcrates el desembre del 2019.

tracking