Tradicions

Mercat viking i noves mostres d'oficis a la Vila Medieval

Sant Julià celebrarà del 22 al 24 de setembre la fira que té un pressupost de 35.000 euros

Sònia Carrillo i Laura Rogé, a la presentació aquest matí.G.D

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Vila Medieval tornarà a omplir els carrers i les places de Sant Julià de Lòria amb més de 75 activitats diferents i una seixantena de parades. La 20a edició d'enguany comptarà amb l'habitual mostra d'oficis, afegint-hi el cisteller, el fuster i l'encunyador de monedes, així com un mercat viking a la plaça Major. La fira ha estatadjudicada amb una inversió de 35.000 euros ise celebraràels dies 22, 23 i24 de setembre,coincidint amb les dates de les segones jornades de Bruixeria que comencen el 18 d'aquest mes, així com amb les exposicions de l'Andart que ja es troben exhibides al centre urbà de la parròquia.

La programació d'activitats inclou tallers, espectacles, exposicions i jocs familiars diversos que estaran distribuïts al llarg de l'avinguda Verge deCanòlichdes del centre esportiu i fins a la plaça Major, on a més s'acollirà un mercat viking. La plaça de la Germandat oferirà un espai gastronòmic, a més d'uncarrusel, jocs de punteria i destressai activitats d'art.

La consellera de Cultura i Educació, Sònia Carrillo, i la cap de servei de Promoció Cultural, LauraRogé, han explicat aquest matí durant la presentació de la fira que algunes de les altres activitats també estaran a càrrec d'altres entitats de la parròquia com l'Escola d'Art, la Coral Rocafort i la Colla de Geganters.

tracking