Francesc Camp no es presentarà a les comunals

El cònsol afirma que ha arribat el moment de buscar nous reptes professionals fora de la política

Francesc Camp en una reunió de poble a CanilloFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Francesc Camp ha anunciat aquesta tarda que no es presentarà a les comunals que s'han de celebrar al desembre per optar a un segon mandat. El cònsol de Canillo explica en una publicació a les xarxes socials que el 31 de desembre plega perquè considera que després de 12 anys en primera línia política, com a ministre i cònsol, "amb el desgast que comporten aquestes responsabilitats, ha arribat l'hora de buscar nous reptes professionals fora de la política".

Camp ha ocupat 8 anys el càrrec de ministre i acaba a final d'any el mandat de 4 anys com a cònsol canillenc després d'haver estat escollit com a cap de llista de Demòcrates el desembre del 2019.

El cònsol canillenc agraeix en la publicació "la dedicació de totes i tots els que hem compartit projectes engrescadors en benefici de la parròquia i del país al llarg d'aquests anys". I assegura que continuarà treballant "amb la mateixa intensitat i, si pot ser més encara" per complir el compromís amb la parròquia de Canillo fins el 31 de desembre.

tracking