Finances

Canillo tanca amb 4,3 milions de superàvit el segon trimestre

El comú ha ingressat el 45% del previst al pressupost

Consell de Comú de Canillo que ha tingut lloc avuiComú Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Canillo ha ingressat 9.788.269 milions d'euros en el primer trimestre i ha tingut unes despeses de 5.463.969 milions durant el segon trimestre de l'any que deixen un superàvit en el tancament provisional de 4,3 milions, segons ha informat la corporació en la sessió de Consell Sabut celebrada avui. El cònsol menor, Marc Casal, ha destacat que aquest balanç recull la recaptació d'un 45% dels ingressos previstos al pressupost i "tot i que es tracta d'un resultat preliminar, mostra que portem una molt bona evolució i que l'execució dels ingressos se situa en el que va d'any dintre del que es va preveure al pressupost de l'exercici", indica el comú en un comunicat.

Casal ha manifestat que "estem molt satisfets d'aquest tancament provisional i l'objectiu és mantenir la línia pressupostada fins a final d'any". El comú ha previst aquest any 15 obres amb un cost de 7 milions i les despeses d'inversió més elevades corresponen al Centre d'Atenció Primària, la reforma del Palau de Gel, embelliments a diferents veïnats, eixamplaments de carreteres, ampliació de la xarxa d'aigües o millores en parcs i jardins.

L'endeutament arribarà a finals del 2023 a 5,7 milions, segons la previsió del comú que recalca que se situarà en un 31%, "molt per sota del límit del 200% qye estableix la llei d'estabilitat pressupostària i fiscal".

tracking