Primera reunió per definir els serveis dels pisos tutelats per a gent gran

L’equip que gestionarà el projecte visitarà equipaments semblants a Catalunya

Render dels pisos tutelats de gent gran.COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Representants de les institucions públiques i privades que gestionaran el projecte de pisos tutelats per a gent gran amb autonomia de Sant Julià de Lòria van reunir-se recentment per definir quines necessitats caldrà cobrir i quins serveis hauria de tenir l’equipament per donar-hi resposta. Es tracta de la primera reunió en què van plantejar-se aquestes qüestions i hi van participar representants del comú lauredià, del Govern, de Bomosa i de la Creu Roja.

D’altra banda, i segons va explicar aquesta setmana al Diari la cònsol menor laurediana, Mireia Codina, en els propers mesos l’equip farà visites a pisos tutelats per a gent gran de Catalunya amb l’objectiu de comparar models i “veure què funciona i què no”.

L’edifici, de 7.000 metres quadrats de superfície, estarà situat a la zona de la rotonda del Sant Eloi, en un terreny privat de 1.000 metres quadrats on avui hi ha una botiga de pneumàtics. L’immoble disposarà d’una setantena d’habitacions i amb diversos espais comuns com menjador, sala d’estar i jardins, entre d’altres. El comú ha recollit més de sis milions d’euros d’aportacions de particulars per finançar la construcció de l’immoble. “Encara estem oberts a rebre aportacions. Si hi ha gent interessada, els rebrem al comú”, va recordar la número dos de la corporació laurediana.

CLAUS

1. Primera reunió de l’equip gestor

Representants de les institucions que gestionaran el projecte van reunir-se recentment per definir les necessitats que caldrà cobrir.

2. Visites a pisos tutelats de Catalunya

Membres del comú, Govern, Bomosa i la Creu Roja visitaran pisos tutelats de Catalunya amb l’objectiu de comprovar “què funciona i què no”.

3. El comú, encara obert a rebre aprotacions

El comú ha recollit més de sis milions d’euros de particulars per finançar el projecte. La corporació encara està oberta a rebre aportacions.

tracking