Tallers d'oralitat, textos i edició de fotos a Ordino

Els dissabtes al matí s'oferiran classes de perfeccionament de natació

Guia d'activitats per al curs 2023-2024 a OrdinoComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Capsa inicia l'11 de setembre les activitats per al nou curs escolar amb un nou taller dePhotoshopi edició d'imatge per adults com a novetat, i dos tallers que tenen a veure amb l'expressió oral i escrita. El comú d'Ordino informa que el primer taller es farà els dimarts de les 19 a les 21 hores, mentre que el taller d'oralitat, titulat 'Improvisació i converses', es farà els dilluns les 19 a les 21 hores. El curs de comprensió escrita, 'Jugar amb paraules', va dirigit a infants de 5 a 10 anys i es farà els dimarts de les 17.30 a les 19 hores.

D'altra banda, el Centre Esportiu d'Ordino oferirà tant propostes per als infants com classes de perfeccionament de natació per adults els dissabtes al matí amb el Club de natacióTristaina. Tanmateix, es continuaran oferint els cursets de natació i les classes regulars de judo, karate, taekwondo i kungfu. A més, Líquid Dansa oferirà classes de dansa i ballet clàssic. L'oferta esportiva es completa amb el Club de Tenis Taula Valls del Nord, l'Esquí club d'Ordino Arcalís, el Club pirinenc andorrà amb l'activitat d'escalada, i l'handbol. Els adults podran practicar esquaix, karate, judo, natació, taitxí i petanca, i els més grans de60anys disposen d'activitats gratuïtes com tonificació,pilateso ioga.

Finalment, l'Escola de música Valls del nord oferirà classes d'iniciació, a partir dels5anys, i llenguatge musical per a adults, a partirdels15anys; i classes d'instrument per participara labanda de músicaMiniband.

La guia d'activitats es pot consultar a l'aplicació d'Ordinoésviu i a la web del comú. El comú informa que les inscripcions s'han de fer directament als equipaments on s'ofereixen les activitats o contactar amb els clubs i les entitats. Les famílies monoparentals i nombroses obtindran descomptes en algunes activitats.

tracking