Benedicció del bestiar a la Rabassa

Un centenar de persones van congregar-se a la zona, on pasturen 140 caps de bestiar boví, entre vaques i toros, i setanta eugues

Benedicció del bestiar a la RabassaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més de 200 caps de bestiar van ser beneïts ahir a la canya de la Rabassa, just a l’entrada a la vall de Rialb d’Ordino. Un centenar de persones, entre ramaders, autoritats i veïns de la parròquia, van congregar-se a la zona, on pasturen 140 caps de bestiar boví, entre vaques i toros, i 70 eugues amb els seus pollins. El conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat del comú d’Ordino, Eduard Betriu, va explicar que la cabana ramadera de la parròquia es manté estable amb relació als últims anys. En acabar els assistents, com cada any, van compartir un dinar.

El tradicional acte va comptar amb l’assistència del cap de Govern, Xavier Espot, de la cònsol menor ordinenca, Eva Choy, i de la cònsol menor de la Massana, Eva Sansa, així com de l’ambaixador de França a Andorra, Jean-Claude Tribolet. Espot va destacar la fortalesa del sector ramader a la parròquia.

Benedicció de les guardes comunes d'Ordino, ahir a la canya de la Rabassa.

tracking