Festa Major

Andorra la Vella torna a gaudir del Contrapàs

El cònsol major espera que el proper any el ball es pugui celebrar amb la reforma de la plaça del Poble finalitzada

El cònsol major de la capital, David Astrié, i el cap de Govern, Xavier Espot, ballant el Contrapàs avuiComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra la Vella ha tornat a reunir-seavuientorn del ball del Contrapàs, el punt àlgid de la Festa Major, que com ja es tradició ha vingut precedit pel balls dels gegants. El cònsol major, David Astrié, ha destacat que "ha participat gairebé tot el poble, i ha resultat molt emotiu, no es perdrà mai a la vida". L'Esbart Dansaire d'Andorra la Vella ha tornat a ballar acompanyat per les autoritats i els ciutadans que han volgut participar en la dansa. David Astrié, el cònsol menor, Miquel Canturri, el cap de Govern, Xavier Espot, la ministra de Presidència, Conxita Marsol, el secretari d'Estat d'Esports, Alain Cabanes, la consellera general Sílvia Riva i tota la corporació han completat el Contrapàs després d'assistir a la missa de festa major de la capital.

El cònsol ha aprofitat l’ocasió per expressar el desig que l’any vinent “hi hagi un canvi substancial a la plaça del Poble”. Segons Astrié, finalitzat el concurs d’idees, ja s’ha rebut l’avantprojecte i s’està treballant perquè acompleixi totes les necessitats, i en el pressupost d’enguany es dedicarà una partida pel projecte executiu.

La trobada també ha estat un motiu perquè Astrié fes un balanç de com està anant la Festa Major. Si el primer dia, la temperatura va fer que hi hagués una mica menys d’assistència, ahir iavuihi ha hagut un gran seguiment, i de cara als concerts deldilluns, el cònsolha explicatque les entrades de Melendi s’estaven exhaurint."Estem fregant el 100% de les vendes i és probable que s’acabin", ha afirmat.

El tradicional ball del Contrapàs avui a la plaça del Poble

tracking