Inauguració de l'exposició 'La Vuelta' al Bici Lab

La mostra recull materials de professionals com bicicletes, mallots, cascs i trofeus

Inauguració de l'exposició 'La Vuelta. Un viatge a través de les diferents etapes'Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Bici Lab Andorra ha inaugurat avui l'exposició 'La Vuelta. Un viatge a través de les diferents etapes', una mostra temporal que s'estrena coincidint amb l'arribada d'aquest gran esdeveniment al país el 28 i 29 d'agost.

L'exposició acull bicicletes de ciclistes com Jean Paul Van Poppel, Joaquim 'Purito' Rodríguez i Iván García Cortina, així com els mallots de Mads Pedersen i Remco Evenepoel. En total, onze bibicletes, dos cascs, quatre mallots i una llitera de fisioteràpia. A més, s'ofereix al visitant fotografiar-se en una rèplica del podi de La Vuelta. La mostra està il·lustrada amb imatges històriques cedides per l'arxiu general de l'administració del govern espanyol i de fotografies modernes dels fotògrafs esportius Charly López i Sarah Meissonier, cedides per l'empresa que organitza la prova esportiva.

L'exposició 'La Vuelta' es podrà visitar fins al 6 de gener i durant els cinc mesos i mig en què estarà en marxa s'organitzaran activitats paral·leles per a fer nous apropaments a la temàtica. El comú de la capital informa que els vespres del 2, el 5 i el 6 d'agost s'oferiran visites guiades sota reserva prèvia a bicilab@comuandorra.ad.

tracking