El Prat Gran i la plaça de les Fontetes tindran wifi gratuïta

La instal·lació comença amb dos dels espais més concorreguts i la intenció és ampliar-ho

La plaça de les Fontetes, a la Massana.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Prat Gran i la plaça de les Fontetes disposaran d’una xarxa de wifi gratuïta. El comú de la Massana va aprovar ahir en la sessió ordinària del consell un suplement de crèdit per tal de poder instal·lar una xarxa de wifi pública en diversos indrets de la parròquia. De moment s’ha decidit començar la instal·lació en els dos espais més concorreguts de la parròquia, i un cop s’acabi s’estudiarà ampliar la xarxa. “L’acció tindrà la doble funció de promocionar les activitats turístiques de la Massana i donar cobertura als diferents esdeveniments que es fan en aquests dos punts, com Andoflora o la Serenalla”, va apuntar el conseller Marc Jové.

En la mateixa sessió també es va donar llum verda a la instal·lació de deu noves càmeres de vigilància. La cònsol menor, Eva Sansa, va destacar com a molt necessària la zona del parc de l’Anita i la part del darrere de l’Església, on fa poc es van haver de netejar diversos grafitis. Actualment, la Massana compta amb 90 càmeres de vigilància exteriors i prop de 40 interiors.

Un altre dels punts aprovats va ser el decret de regulació de les condicions de circulació i accés a l’estació de Pal durant la Copa del Món de BTT. Així, a partir del 20 d’agost estarà prohibit l’accés de les autocaravanes i el departament de Circulació treballa conjuntament amb l’equip de l’estació per tal d’habilitar punts d’estacionament. Finalment, va quedar aprovada l’addenda al conveni de col·laboració entre el Govern i el Comú per la construcció d’habitatges destinats a preu assequible a Ribasol, i el pagament es farà en dos terminis. El primer durant aquest exercici i el segon l’any que ve.

PROJECTES APROVATS

1. Wifi pública als espais més concorreguts

La primera fase de la instal·lació de wifi pública es farà al Prat Gran i les Fontetes. En un futur el comú preveu ampliar els espais amb xarxa gratuïta.

2. Instal·lació de noves càmeres de vigilància

La Massana comptarà amb deu noves càmeres de vigilància. El parc de l’Anita i la part del darrere de l’Església són dos

dels indrets on s’instal·laran.

3. A partir del 20 d’agost, prohibides les autocaravanes

La Copa del Món de BTT alterarà la circulació de la parròquia. A partir del 20 d’agost estarà prohibit accedir a l’estació de Pal amb autocaravanes.

tracking