Esports

L'Andorra Fitness Challenge porta un miler de visitants a Escaldes

La prova ha reunit durant el cap de setmana 540 participants

Andorra Fitness ChagenlleComú Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Andorra Fitness Challenge, que ha tingut lloc a Escaldes-Engordany durant aquest cap de setmana, ha portat un miler de visitants a la parròquia. En total han participat en aquesta prova de crossfit que forma part de la Fitness Challenge League 135 equips vinguts de diferents punts d’Espanya, França i Itàlia. D'aquesta manera, la prova ha reunit un total de 540 participants que durant dos dies han fet vida a Escaldes-Engordany.

L’arribada d’un miler de persones és una acció més de generació d’activitat econòmica a la parròquia, ja que és gent que s’allotja als establiments hotelers de la parròquia, que consumeix als restaurants i que compra als comerços. D'aquesta manera, el comú d’Escaldes-Engordany hi ha participat amb l’aportació d’una subvenció econòmica variable en funció de les persones participants.

D’entre les novetats d’enguany ha destacat el fet que l’Andorra Fitness Challenge es desenvolupi en un recinte tancat, en aquest cas al Prat Gran. Això ha permès realitzar les proves sense haver de sotmetre els atletes a les altes temperatures de l’exterior.

tracking