Festivitat

Unes 900 persones gaudeixen a Caldea del Dia de l'escaldenca i l'escaldenc

La cònsol major, Rosa Gili, afirma que la participació és "bona"

Espectacle a Caldea pel dia de l'escaldenca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 900 persones estan gaudint al llarg de la jornada d'avuide les instal·lacions de Caldea per celebrar el Dia de l'escaldenca i l'escaldenc, una iniciativa organitzada per primera vegada pel comú d'Escaldes-Engordany. La cònsol major, Rosa Gili, ha manifestat que d'aquesta manera s'ha volgut donar als habitants de la parròquia la possibilitat de gaudir d'aquesta instal·lació, "ja que molt sovint tampoc tenen l'oportunitat de venir"i també que puguin contribuir a donar a conèixer aquest atractiu turístic del país. "És un reconeixement cap a la ciutadania per aquesta obra tan important que ha estat, és i serà Caldea", ha afegit la màxima responsable comunal. Gili ha explicat que "ningú s'ha quedat fora"de poder gaudiravuide Caldea i ha valorat que la participació és "bona" perquè s'ha situat prop de les 900 persones, quan l'aforament màxim previst era d'un miler d'assistents

A més de l'entrada de franc al centre termolúdic, els assistents han pogut gaudir d'un espectacle i de sortejos, en una iniciativa que s'ha fet amb voluntat de continuïtat en base a l'acord signat amb Caldea perquè es pugui construir un hotel a la torre de l'edifici. "És una iniciativa que s'ha acollit de manera positiva", harecalcar la cònsol major.

Per la seva banda, el director general de Caldea, Miguel Pedregal, ha explicat que "estem molt satisfets"de com s'està desenvolupant la jornada. "Nosaltres volem acostar Caldea a tota la parròquia i pensem que les persones que viuen a Escaldes-Engordany i, en general, a tot el país, han de ser ambaixadors de Caldea".

tracking