Ordino Arcalís rep el segell de la reserva de la biosfera

L'estació es compomet a mesurar la petjada de CO2

Esquiadors a Ordino Arcalís aquest NadalGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Ordino ha entregat aquest migdia a l'estació Ordino Arcalís el segell d'Empresa Compromesa amb la Reserva de la Bioesfera, una distinció que reconeix les empreses implicades amb la conservació del patrimoni natural i el desenvolupament econòmic i humà.

El reconeixement distingeix l'estació pel seu compromís amb els valors de la Reserva de la Bioesfera per la UNESCO.El cònsol major, Josep Àngel Mortés, i el conseller de Turisme, Esports i Dinamització, Jordi Serracanta, han estat els encarregats de fer l’entrega oficial del segell a l’adjunt a la direcció general de Saetde i Secnoa, en un acte que ha tingut lloc a la Casa de la Muntanya de la parròquia.

Arcalís es compromet a mesurar la petjada de CO2 i fixar un objectiu de reducció i compensació amb la producció d’energia solar i hidràulica. A més, es compromet a reduir els més de 80.000 litres de gasoil per calefacció amb energies alternatives com la geotèrmia, a seguir apostant pel transport sostenible a la parròquia i a instal·lar nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a les zones de l’Hortell o de Planells.

tracking