Una cinquantena de cotxes venuts a la Fira del vehicle de segona mà

El tancament final va ser positiu i els venedors van mostrar-se altament satisfets

Un vehicle reservat a la Fira laurediana.Gerard Decathalogne

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 5a edició de la Fira laurediana del vehicle d’ocasió, que s’ha celebrat durant el cap de setmana, va tancar ahir positivament amb una mitjana de 4 turismes venuts per concessionari, és a dir, una cinquantena de cotxes al llarg del cap de setmana. El cònsol major, Josep Majoral, va remarcar aquesta xifra com “molt favorable”. A banda de les vendes, la Fira també va deixar molts clients en contacte amb els concessionaris per la possibilitat de futures adquisicions.

El sector de la segona mà, segons el cònsol major, es troba en un moment d’alta demanda i manca d'estoc. Per tant, la Fira tenia la voluntat d’apropar el producte al client i facilitar la comparativa de preus i el procés de compra final, atès que un dels grans avantatges dels vehicles d’aquestes condicions és la venda immediata. "És un bon moment per fer la fira", va assegurar.

La satisfacció per part dels venedors també va ser positiva i ja es van registrar, durant el dia d’ahir, reserves de cara a l’any vinent. Majoral va aclarir que la demanda per adquirir una parcel·la és alta i que l’emplaçament de l’esdeveniment té un aforament limitat. Tot i això, va explicar que espera tornar a celebrar la Fira al mateix lloc d’enguany, a la Borda Huguet, que disposa d’una amplitud per a 15 concessionaris i una exhibició de fins a 200 turismes.

Pel que fa a les dates de l’edició de l’any vinent, el comú considerarà diferents propostes i manté la possibilitat d’avançar-la a principis de juny.

tracking