Urbanisme

Una quinzena d'obres en marxa a Canillo amb una inversió total de 7 milions

L'obra de més envergadura és el nou CAP de Prat del Riu, amb un cost de 933.000 euros

El CAP a Prat del RIu de CanilloComú Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Canillo té actualment més d'una quinzena d'obres en marxa i preveu finalitzar la gran majoria abans de finals d'any, segons indiquen en nota de premsa. L'obra de mésenvergaduraés el nou Centre d'AtencióPrimària, que s'ubicarà a Prat del Riu amb una previsió d'acabament i posada en marxa el gener del 2024. El cost total de l'obra ascendeix a 2 milions d'euros. D'altra banda, el comú es troba en la fase tres del projecte d'embellimentde Soldeu, que té un cost de 933.000 euros i s'allargarà fins al novembre. Les actuacions inclouen també la renovació de xarxes d'aigua residuals, pluvial i potable: la reubicació d'hidrants i l'ampliació de les xarxes de FEDA i d'AndorraTelecom.

A més, la corporació està en ple desenvolupament del primer tram d'obres d'eixamplament de la CS230 a Meritxell, amb un cost de 940.000 euros per eixamplar l'actual carretera en els dos marges. Tanmateix, s'està executant l'eixample d'un tram de 215 m de la carretera de Prats per 655.000 euros i a la zona de la Muntada de Prats s'està fent u aparcament descobert i un pump track. Aquesta darrera actuació té un cost estimat de 350.000 euros.

Al Tarter, s'estan fent les obres d'embrancament de les xarxes pluvials i residuals per 60.000 euros, així com un tram de la xarxa d'aigua potable del comú de Canillo aIncles, d'uns 500 metres, que ha tingut un cost de 125.000 euros. D'altra banda, s'estan enllestint els detalls del nou parc infantil de l'Aldosa, amb una inversió de 90.000 euros i el comú informa que el mes de juliol es reobrirà el parcdel Sellaa Canillo.

El comú, aprofitant les vacances escolars, iniciarà l'envelliment de la Callisa de Roda per 250.000 euros. Es preveu l'obra d'empedrat i renovació dels serveis de tot el carrer. Després de l'estiu la corporació començarà la remodelació de la Callisa de Ransol amb un pressupost de 198.000 euros.

Finalment, a l'Ariana s'ha fet una rasa d'un quilòmetre per incloure la nova xarxa de FEDA per un cost de 330.000 euros, a més s'està construint la caseta de fusta per encabir els serveis previstos per al Pont Tibetà, com una zona de bar amb barra freda i un punt obert a l'exterior de recollida selectiva. La zona també constarà d'una terrassa de fusta unida a la mateixa construcció amb un cost total de 250.000 euros. Entre les darreres obres hi ha la col·locació de sistemes de protecció de caiguda de blocs rocosos a la carretera de Montaup i la remodelació del taller i de la zona de serveis del comú.

tracking