El comú convoca una reunió de poble per fer balanç

Els ciutadans estan cridats el 27 de juny a les vuit del vespre

Façana del comú de Sant Julià de Lòria.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria ha convocat una reunió de poble per al 27 de juny per fer balanç del tercer any de mandat i quan falta poc més de mig any per a les properes eleccions comunals.

La trobada pública se celebrarà a les vuit del vespre a la sala Sergi Mas, a l’última planta de casa comuna. Per assistir-hi és necessari reservar plaça trucant o enviant un whatsapp al número 343 408.

Els ciutadans poden fer arribar preguntes per als cònsols enviant-les per correu electrònic a l’adreça ciutadania@comusantjulia.ad i per whatsapp al mateix número de les reserves. La reunió de poble serà retransmesa en directe pel canal oficial de la corporació a YouTube. Les preguntes es respondran durant la reunió.

En la sessió es presentaran els comptes comunals, els de la societat Camprabassa, encarregada de la gestió de Naturland, i es farà un resum de les accions que s’emprendran fins a finals d’any, entre altres punts d’interès públic. La voluntat del comú és fer partícips els ciutadans de la política comunal. “El comú ha fet de la transparència un dels seus senyals identitaris, tant en la gestió com en la comunicació amb la ciutadania. Seguint amb aquest compromís, convoca una nova reunió de poble en la mateixa línia de les altres dues que s’han fet”, va recalcar ahir la corporació en un comunicat de premsa.

tracking