Celebració

Los Manolos tornen a la festa del poble d'Andorra la Vella

La rapera Sofia Gabanna és la proposta musical per als joves

Presentació dels actes de la festa del poble de la capital aquest migdiaComú ALV/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La festa del poble de la capital torna a tenir a Los Manolos com a grup convidat per oferir un concert de rumba durant el 24 de juny a la plaça del Poble. El grup català és una de les propostes musicals que ha anunciat avui el comú en la presentació dels actes de la revetlla i la celebració de Sant Joan que comptarà amb l'actuació de la rapera Sofia Gabanna, promesa de la música urbana, com a cap de cartell, que es completarà amb els grups Isolda, W'Wise, Edut Petit ft. Dkaye i Flake.

Els concerts arribaran després d'un sopar popular gratuït a les 20 hores en el marc dels actes de la festa de la joventut La Juve que s'ha fet coincidir amb la festa del poble i que torna després del parèntesi per la pandèmia. El cònsol menor, Miquel Canturri, ha explicat que s'han volgut unir les dues festes "per oferir activitats que agradin a totes les franges d'edat". Els joves tindran programació especial a l'Estadi comunal Joan Samarra Vila entre les 16 i els 24 hores amb inflables d'obstacles, música, màgia, robòtica, esports i tallers de sensibilització sobre les drogues amb la Creu Roja, entre d'altres activitats.

La festa del poble començarà amb la recollida de la flama del Canigó a Casa de la Vall i la cremada de falles que rodaran des del barri del Puial al centre històric a partir de les 22.30 hores. A la mitjanit hi haurà l'encesa de la foguera, el ball de bruixes i el grup La Corda fluixa posarà el punt final a la revetlla a la plaça Guillemó.

La jornada de Sant Joan s'iniciarà amb missa al migdia i l'aperitiu i el concert de Los Manolos a partir de les 13 hores. Des de les 11 i fins a les 18 hores hi haurà inflables a la piscina exterior dels Serradells per als infants i les famílies i a les 17.30 hores es farà el XX aplec de la sardana a la plaça Vinyes. Els actes acabaran amb el castell de focs des de l'avinguda Salou a les 22.30 hores.

tracking