Concurs per a un estudi de mercat del pont tibetà

L’equipament disposarà de servei de restauració l’any que ve

Visitants fent-se fotos al pont, aquesta primavera.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de Canillo ha convocat un concurs per a un estudi de mercat amb caràcter d’urgència per conèixer el perfil, els hàbits de visita i la valoració de visita dels clients que hagin visitat el pont tibetà i el mirador del Roc del Quer durant la temporada d’obertura 2023. Així ho va fer públic la corporació al BOPA d’ahir. Les ofertes hauran de ser lliurades en sobres tancats i lacrats abans de les 12 del migdia del 15 de juny d’aquest any, i el mateix dia es procedirà a l’obertura de plecs a la una de la tarda al comú de Canillo.

Fonts de la corporació van explicar que es tracta de la mateixa enquesta que es va fer l’any passat per conèixer l’origen i satisfacció del client en la seva experiència al pont.

D’altra banda, ahir també va fer-se públic a través del BOPA el concurs per adjudicar la instal·lació d’un servei provisional de venda de begudes i restauració ràpida, al camí de l’Armiana, concretament a l’accés del pont tibetà a la parròquia de Canillo. El servei es posarà en marxa amb tota seguretat a partir de la temporada que ve, van confirmar fonts del comú.

Les ofertes hauran de ser lliurades amb sobres tancats i lacrats abans de les 12 del migdia del dia 15 de juny d’aquest any. El mateix dia es procedirà a l’obertura de plecs. Concretament, serà a dos quarts d’una del migdia al comú de Canillo.

tracking