Recollida de residus porta a porta a l'avinguda Príncep Benlloch

L'ampliació del sistema de gestió de deixalles a la capital es posa en marxa a partir de l'1 de juny

Recollida de residus porta a porta.COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Andorra la Vella inicia el desplegament de la recollida deresidus porta a porta a l’avinguda Príncep Benlloch a partir del dijous 1 dejuny.Es tracta de la tercera zona de la parròquia on s’implanta un sistemaque suposa una millora de la gestió de les deixalles. El porta a porta es va iniciar a la zona del Cedre deSanta Coloma el setembre del 2021 com a prova pilot i, després del bonfuncionament, es va decidir implantar-lo de manera definitiva i ampliar-loun any després al carrer Terra Vella.

El comú per facilitar l’arrencada a la zona de l’avinguda Príncep Benlloch, i que en aquest casimplica més de 350 caps de casa, facilita per a cada llar un paquetinicial amb bosses de colors perquè els veïns puguin classificarconvenientment les diferents fraccions de residus. La informació s’ha fetarribar a tots ells a través d’una carta que inclou un tríptic explicatiu i unimant de nevera que indica quins dies de la setmana es recull cada tipus de residu.

Es replica, doncs, en una tercera zona de la parròquia, aquest sistemabasat en la treta dels residus classificats al carrer, davant del portal decada veí als vespres: cada dia els residus sòlids urbans, tres cops persetmana els envasos (dilluns, dimecres i divendres), dues vegades el paperi el cartró (dimecres i diumenges), i un cop el vidre (els dimecres).Es recorda, a més, que des de final de març s’ha habilitat una minideixalleria al carrer Ciutat de Valls, 48perquè els veïns hi puguin dipositar els residus fora dels horaris establerts

tracking