Parròquies

Una vuitantena d'expositors a l'Enfira't d'Encamp

La fira multisectorial ha estat inaugurada aquest matí i obrirà demà tot el dia

Inauguració de l'Enfira't d'EncampComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fira multisectorial d'Encamp, l'Enfira't, ha obert aquest matí les portes amb la participació de més de vuitanta expositors. El recinte acull activitats a càrrec de diverses entitats de la parròquia, com tir amb arc, la zona de construcció -on es permet pujar a una de les cistelles d'una grua a més de 80 metres d'alçada-. Tanmateix, l'estand del MoraBanc Andorra ha rebut una visita dels jugadors i clubs esportius, així com l'escola Broadway i l'esbart Sant Romà, han organitzat activitats tot el dia.

L'acte inaugural ha comptat amb el síndic general, Carles Ensenyat, la consellera general, Maria Martisella, i els ministres de Turisme i Comerç, Jordi Torres, i de Cultura i Esports, Mònica Bonell, a més de la cònsol major d'Encamp, Laura Mas, i el conseller de Reactivació Econòmica, Nino Marot.

L'Enfira'tcontinua demà al matí amb una classe magistral i una exhibició del club Karate Encamp i una actuació de ball tradicional del grupfolklòricDo Alto Minho, mentre que a la tarda s'oferirà una classe magistral dekungfui decycling.

tracking