Cultura

Obra lírica i musical a càrrec de les escoles d'art de la Llacuna

El despertar de les aigües es presentarà dissabte al Centre de Congressos

Alfons Casal, Raquel López, el cònsol menor Miquel Canturri, David Sanz i Neus Mola, durant la presentació d''El despertar de les aigües'.Comú d'Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una vuitantena d'artistes de les tres escoles d'art del Centre cultural la Llacuna -l'Institutde la Música, l'Aula de teatre i dansa i l'Escola d'art- presenten aquest dissabte una obralíricai musical titulada El despertar de les aigües. La peça conté textos d'Esteve Albert i música de Natàlia Solà i amb Alfons Casal al capdavant de la direcció escènica. L'obra, que no s'ha representat mai en directe, es podrà veure al Centre de Congressos a les 18 hores, segons ha informat el comú en roda de premsa, i divendres es farà un passi a les 10 hores per als escolars. A l'obra hi prendran part una vuitantena d'artistes amb diferents disciplines, com música en directe, cant, dansa i teatre. El projecte compta amb la col·laboració de l'Agrupació sardanista d'Andorra i l'Escola de música moderna, d'altra banda, l'escenografia i el vestuari ha estat treballat per als alumnes de l'Escola d'art.

El despertar de les aigüesdonarà el tret de sortida al Cicle de primavera de l'Institut de la Música, quefins el21 de juny oferirà vuit concerts.

tracking