El comú inicia el període de control dels accessos rodats al medi natural

La vigilància és a Camp de Claror, Camp Ramonet, Pont Negre i Coll de Finestres

Accés rodat.Comú de Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge comença el període de control dels accessos rodats a Claror, Camp Ramonet, Pont Negre i Coll de Finestres.El Comú de Sant Julià de Lòria informa en un comunicat que cal complir diferents condicions per tal d'accedir-hi, com ara disposar d'un carnet. Per als residents a Sant Julià de Lòria, el primer any serà gratuït, mentre que els residents a la resta de parròquies hauran de pagar cinc euros. Per obtenir-lo, en tots dos casos, cal omplir la sol·licitud que es pot descarregar de la web www.santjulia.ad o bé fer-ho directament al servei de Tràmits situat a l'edifici administratiu i lliurar-la allà.

Els visitants i aquells que no disposin de carnet hauran d'abonar 25 euros per persona i vehicle. Hauran de retirar l'entrada al servei de Tràmits, a l'oficina de Turisme de la plaçaLaurèdiao bé a la caseta d'accés construïda recentment. Els ramaders, per la seva banda, tindran el pas de franc i el control s'efectuarà a la zona de la Collada de Pimes. La instal·lació també compta amb un guàrdia, que s'encarregarà de cobrar l'import i controlar el pas.

En darrer terme, els vehicles de més de dues rodes només podran circular des del segon diumenge de maig -en aquest cas el dia 14- ifins alprimer diumenge de desembre que enguany s'escau el dia 3.

tracking