Andorra la Vella

Mobilitat impulsa una campanya per promoure la bicicleta

Les inscripcions es poden fer de forma gratuïta a la web de mobilitat fins a l'1 de juny

Vídeo promocional de la jornada Aprèn a rodar

Vídeo promocional de la jornada Aprèn a rodar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

VíctorFilloyha presentat avui juntament amb el cònsol menor d'Andorra la Vella, Miquel Canturri i el tècnic del Departament de Mobilitat, Daniel Boneta, la primera campanya per promoure l'ús de la bicicleta. Tal com ha destacatFilloy, la voluntat de la iniciativa és: motivar els més petits a fer ús d'aquest tipus de vehicles perquè el puguin fer servir de forma autònoma així com promoure l'ús de la bicicleta amb seguretat i dins d'una convivència i, alhora, sensibilitzar a la població respecte a la bicicleta i als seus beneficis. Canturri ha explicat que el comú s'ha sumat a la iniciativa amb un ampli programa d'actes amb motiu del dia mundial de la bicicleta elproper 3de juny. La campanya, sota el lema 'Aprèn a rodar' tindrà dos moments claus: 20 de maig amb l'impuls de les activitats i tallers adreçades als més petits i el 3 de juny amb la celebració de la pedalada popular.

La primera activitatessitua a la plaça de Poble de la capital i va dirigida a nens i nenes d'entre 6 i 11 anys. A partir de les 9.45 hores, s'hi podran trobar activitats pràctiques amb l'objectiu d'ajudar a les nenes i nens a desplaçar-se de manera autònoma i segura en bicicleta a més de promoure la mobilitat sostenible a Andorra. Al llarg de la jornada s'impartiran diversos tallers, com ara de mecànica bàsica, primers auxilis o la promoció i explicació del funcionament de la bicicleta elèctrica.

La pedalada popular del 3 de juny està oberta a tots els públics i a tots els nivells, per aquest motiu es proposen dos recorreguts diferents:2kmi4km. La sortidaescelebrarà a les 10.30 hores davant delBicilabd'Andorra la Vella. Les inscripcions es poden fer de forma gratuïta a www.mobilitat.adfins al'1 de juny.

tracking