Espectacle aeri demà per inaugurar el FestiSport

La medallista Gemma Mengual farà un discurs com a ambaixadora de l'esdeveniment

L'esdeveniment comptarà amb una vintena de clubs i federacions esportives que realitzaran diverses activitatsComú la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La segona edició del FestiSport s'inaugurà demà a les 18 hores a la Massana amb el discurs de les autoritats i de l'ambaixadora de l'esdeveniment, la medallista Gemma Mengual, i un espectacle aeri. Aquest serà el tret de sortida de dues jornades d'activitats esportives que tenen com a finalitat que els infants puguin descobrir els diferents esports que les federacions i clubs del país ofereixen. Les activitats es reparteixen entre la plaça de les Fontetes i el Prat Gran. Com a novetat, el festival comptarà amb una trobada de mascotes esportives -com el Tamarro de l'FC Andorra o el Brut del Morabanc Andorra- i la signatura d'esportistes professionals el dissabte al migdia. Tanmateix, es farà un partit de golbol amb la participació de Gemma Mengual, Margot Llobera, Mònica Dòria, Gina del Rio, Bartumeu Gabriel i altres referents esportius a càrrec d'Accessible Sport Andorra.

Al llarg del cap de setmana també s'oferiran activitats lúdiques com escape rooms, un taller perquè els pares aprenguin a com ensenyar als fills a anar amb bicicleta i jocs tradicionals. A més, les Fontetes serà l'escenari del Vide Sport, el mercat de roba i material esportiu de segona mà.

tracking