Convocatòria oberta per a l'Homenatge al Ciutadà

Les candidatures es poden presentar al servei de Tràmits del comú fins el 2 de juny

Homenatge a Amadeu Rossell en l'anterior edició de l'Homenatge al Ciutadà de la MassanaEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la Massana obre el període per presentar candidatures a l'Homenatge al Ciutadà. La distinció té com a finalitat destacar als ciutadans que treballen de forma altruista a favor dels altres o que han fet una aportació per al desenvolupament cultural o social de la parròquia, segons recorda la corporació. Les propostes es poden presentar al servei de Tràmitsfins al2 de juny i el comú es reserva el dret de deixar-lo desert si les candidatures presentades no s'ajusten alsrequisits. La proposta ha de comptar amb un mínim de cinc signatures.

El darrer premiat va ser Amadeu Rossell, que va perdre la vida durant els aiguats del 82. A més, es va reconèixer aGregorioCerviño, qui treballava amb Rossell en el moment de l'accident. En les darreres edicions també s'ha distingit a Dolors Ribes, Josep Serra, Antoni Areny, Manel Rivas, l'associació Carisma,ClareAllcard,mossènBordes i als voluntaris de la covid. L'homenatge se celebrarà per les festes del Roser de la Massana.

tracking