Més d'una vintena d'activitats a l'Andoflora

L'edició d'enguany incorpora un concurs d'art al carrer a càrrec de la Capsa

Presentació de la 29a edició de l'Andoflora de la MassanaComú la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La 29 edició de l'Andoflorase celebrarà del 19 al 21 de maig a la plaça de les Fontetes i comptarà amb vint-i-cinc estands i més d'una vintena d'activitats, segons ha informat la cònsol major, Olga Molné, aquest matí en roda de premsa. En els estands els visitants hi podran trobar flors, plantes i jardineria, així com joies oteixitsinspirats en la vegetació i productes artesanals i de cosmètica natural. El comú de la Massana informa que l'obertura de la fira anirà a càrrec dels escolars de la Massana. La inauguració serà a les 11 hores amb parlaments i un espectacle de Líquid Dansa.

Una de les novetats d'aquest any és el concurs d'art al carrer, que anirà a càrrec de la Capsa. Els participants hauran de recollir un bloc de dibuix a la biblioteca comunal Antoni Morell i mostrar la seva creativitat plasmant al paper tot allò que els inspiraAndoflora. A més, s'organitzarà un concurs d'Instagram i s'instal·laranphotocallspel centre de la Massana.

L'Andofloratambé comptarà amb espectacles i actuacions de laGrossband, l'AndorraGospelCor, la Coral Polifònica d'Alella, un concert de boleros, el DJRichyVuelcomi un concert d'orgue. A més, s'oferiran dos espectacles de dansa, la 'Jove revolució' de la JoDansai 'Un raig de sol pelgirasol' de Líquid Dansa. La cloenda de la fira es farà diumenge amb l'entrega de premis dels concursos d'Instagram i art urbà.

tracking