Parròquia cardioprotegida

Formacions sobre la utilització dels desfibril·ladors a Encamp

Les sessions començaran el 23 de maig i se'n faran dotze dirigides a residents encampadans, treballadors comunals, comerciants o representants de clubs esportius

Presentació de les formacions sobre la utilització dels desfibril·ladors a EncampComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp i al Creu Rojaofereixena partir del 23 de maig un cicle de sessions formatives per aprendre a utilitzar els tretzedesfibril·ladorsque hi ha repartits en diferents punts de la parròquia. En total es faran dotze sessions dirigides a residents a la parròquia, treballadors comunals, comerciants o representants de clubs esportius, i dues d'aquestes es faran en horari de tarda per als ciutadans en general.

El conseller de Recursos Humans, ÈricAlguacil, ha manifestat la importància de saber utilitzar els desfibril·ladors i ha assegurat que "des del comú posarem els mitjans perquè així sigui". D'aquesta manera, el conseller d'Esports, XavierFernàndez, ha animat a la ciutadania d'Encamp i del Pas de la Casa a apuntar-se a les formacions. "Està demostrat que els desfibril·ladors, sobretot els primers minuts d'intervenció, salven vides", ha afegit Jordi Fernández, director general de la Creu Roja. Els encampadans que estiguin interessats a participar en els formacions han d'omplir el formulari a través de la web.

Els tretze desfibril·ladors estan ubicats un a Prada de Moles, un a l'avinguda Joan Martí -a la zona de la piscina de la Mola-, quatre al complex esportiu, un al comú, un alFunicamp, un a l'Albertde la Baronia i un de mòbil ubicat en un dels vehicles del servei de circulació. Al Pas de la Casa n'hi ha dos al centre esportiu i una l'avinguda d'Encamp, a la zona del telecabina Pioners.Les ubicacions es poden consultar en el mapa.

tracking